Zašto u ERK ekipu ?

Ima puno razloga, ovo su najvažniji:

  • Radimo s popularnim tehnologijama - na primjer, micro:bit i 3D pisači
  • Radionica je u potpunosti opremljena, kako alatom, tako i materijalom za rad i eksperimentiranje. Osim spomenutog micro:bit-a, tu je i popularna Arduino platforma s nizom dodatnih modula i senzora.
  • Osim hardveraša, i softveraši mogu doći na svoje - ERK računalna domena radi u 100% virtualiziranoj okolini na Microsoft Azure cloud platformi. Sastoji se od dva virtualna servera i nekoliko client računala. Portal koji čitate napravljen je u skladu s trenutnim standardima za web stranice (HTML5/CSS3) na MVC/IIS platformi, i optimiziran je za upotrebu na uređajima s različitim veličinama ekrana.

    Zainteresirani mogu raditi uz poduku službeno certificiranog Microsoft stručnjaka na području virtualizacije te desktop i web aplikacija.

    Klub ima i svoju Intranet SharePoint radnu okolinu, u kojoj članovi mogu preko web-sučelja raditi na zajedničkim projektima, dijeliti ideje, pisati vlastite blogove i sudjelovati u raspravama. SharePoint je iznutra složen sustav, i nije za amatersku upotrebu - koriste ga tvrtke i ustanove poput Hrvatskog telekoma, Podravke, Atlantic grupe, Croatia osiguranja, Sabora i Vlade Republike Hrvatske itd.

  • Dobra atmosfera !

Cool ?

Slažemo se ! Posjeti nas (uz prethodnu najavu) na adresi Kloštranska 4, Ivanić-Grad.

Pristupnica

Zainteresirani mogu ispuniti pristupnicu. Kako bi proces išao brže, pristupnicu pošaljite putem elektronske pošte na erklub@erk.hr. Ako Vam to nije prikladno, ispunjenu pristupnicu možete donijeti i prilikom prvog dolaska u klub.

Nakon što se pristupnica ovjeri Vašim i našim potpisom, postajete punopravni član Elektroničkog i računalnog kluba !

Uz maloljetne članove, pristupnicu potpisuje i njihov roditelj/staratelj.

Pogledaj par slika iz naše povijesti:

Korištenjem ove stranice prihvaćate kolačiće (cookies).